Delavnica Ponavljajoče sanje

Se v vaših sanjah pogosto ponavlja podobna vsebina?
Ali v različnih sanjah doživljate podobne občutke pa ne veste s čim bi jih povezali?
Se v vaših sanjah ponavljajo določeni prizori, predmeti, ljudje ali živali pa ne veste zakaj?
Sanje so kraljevska pot do naše podzavesti in nam pomagajo ozaveščati naša prepričanja, ki vodijo naša vedenja.
Na delavnici bomo ozaveščali povezave med ponavljajočimi sanjskimi vsebinami in budnimi vedenjskimi vzorci ter prepričanja, s katerimi lahko v ključnih situacijah izbiramo bolj učinkovita vedenja.

Delavnica bo potekala 27. 2. 2017, med 18.30 in 21.00, na Trubarjevi ulici 47, v Ljubljani.Prispevek za delavnico znaša 25 EUR za zaposlene ter 18 EUR za študente, brezposelne in upokojene.

Na delavnico se lahko prijavite: TUKAJ.

Število mest je zaradi načina dela omejeno na 8 oseb.

Delavnico bova vodili:

Andreja Romih, univ. dipl. soc. del. in psihoterapevtka realitetne terapije (EAP), z več kot deset letnimi izkušnjami s svetovalno – terapevtskim delom, vodenjem delavnic in različnih treningov na področju dela z ljudmi. Verjamem, da lahko razumevanje in povezovanje sanj z vsakdanjim življenjem pomembno prispeva k ustvarjanju notranjega ravnovesja in nas podpre pri osebni transformaciji.

Zarja Brumen Žarn, prof. mag. socialne pedagogike, že več let aktivno raziskujem in delujem na področju sanjanja ter vodim delavnice, katerih namen je povezovanje sanj z budnostjo za izboljševanje kakovosti življenja. Verjamem v modrost podzavesti, ki jo razkrivajo sporočila iz sanj.

Za kakršnokoli vprašanje sva na voljo na elektronskem naslovu info@somnia.si.