Delavnica Sanje in odnosi

Dobri odnosi so izjemno pomembni za naše življenje in duševno ravnovesje. Način kako se v odnosih povezujemo vpliva na našo samopodobo, sproža najintenzivnejša čustva ter nam prinaša tako lepe, kot tudi težke trenutke.

Sanje so naše vodnice, z njihovo pomočjo lahko prepoznamo nekonstruktivna prepričanja in vedenja, ki nas ovirajo pri tem, da bi ustvarjali in vzdrževali harmonične odnose z drugimi in samimi seboj. Pogosto nam sporočajo v katerih odnosih se ne zmoremo izraziti kot bi si želeli in nam ponujajo rešitve.

Sanj ne moremo jemati dobesedno, saj se izražajo v simbolih in metaforah, ki delujejo na videz nesmiselno, kar racionalni um prepoznava kot nepomembno. Ker pa so izrazi naše podzavesti izredno pomembni in edinstveni za vsakega izmed nas, za njihovo razumevanje potrebujemo podporo sogovornikov, ki verjamejo v potencial, ki ga v sanjah lahko najdemo zase.

Delavnica bo potekala 27. 3. 2017 med 18.30 in 21.00 uro, na Trubarjevi ulici 47, v Ljubljani.

Cena: 25€ za zaposlene, 18€ za študente, brezposelne in upokojene

Na delavnico se lahko prijavite tukaj: TUKAJ.

Število mest je zaradi načina dela omejeno na 8 oseb.

Delavnico bova vodili:

Andreja Romih, univ. dipl. soc. del. in psihoterapevtka realitetne terapije (EAP), z več kot deset letnimi izkušnjami s svetovalno – terapevtskim delom, vodenjem delavnic in različnih treningov na področju dela z ljudmi. Verjamem, da lahko razumevanje in povezovanje sanj z vsakdanjim življenjem pomembno prispeva k ustvarjanju notranjega ravnovesja in nas podpre pri osebni transformaciji.

Zarja Brumen Žarn, prof. mag. socialne pedagogike, že več let aktivno raziskujem in delujem na področju sanjanja ter vodim delavnice, katerih namen je povezovanje sanj z budnostjo za izboljševanje kakovosti življenja. Verjamem v modrost podzavesti, ki jo razkrivajo sporočila iz sanj.

Za kakršnokoli vprašanje sva na voljo na elektronskem naslovu info@somnia.si.