Delavnica: Terapevtski učinki sanj

Sanje so zakladnica notranjih virov moči in modrosti. Spoznanja, ki jih črpamo iz njih, nas vodijo in podpirajo na poti samo-aktualizacije. Ko jih odkrivamo in povezujemo z budnostjo ozaveščamo neizživete potenciale, vzpostavljamo čustveno ravnovesje, spreminjamo svoja prepričanja in vedenja v odnosu do sebe in drugih ter odgovorno ustvarjamo kvalitetnejše življenje.
 
V sanjah lahko najdemo odgovore na preprosta vsakodnevna ter tudi najgloblja življenjska vprašanja. Pomagajo nam sprejemati odločitve katerim lahko zaupamo, poleg tega pa nas lahko podprejo pri zdravljenju različnih bolezni in ohranjanju zdravja.
 
Sanj ne moremo jemati dobesedno, saj se izražajo v simbolih in metaforah, ki delujejo na videz nesmiselno, kar racionalni um prepoznava kot nepomembno. Ker pa so sanje izredno pomembne in edinstvene za vsakega izmed nas, za njihovo razumevanje potrebujemo podporo sogovornikov, ki verjamejo v potencial, ki ga lahko v sanjah najdemo zase.
 
Vabljeni na delavnico Terapevstki učinki sanj, ki bo potekala 17. 5. 2017 med 18.30 in 21.00 uro, na Trubarjevi ulici 47, v Ljubljani.
 
Prispevek: 25€ za zaposlene, 18€ za študente, brezposelne in upokojene.
 
Število mest je omejeno na 8 oseb.

Prijava: tukaj