Spletna delavnica Sanje so moje ogledalo

Prijaviš se z izpolnitvijo obrazca na linku:
https://docs.google.com/forms/d/1cCW-Us97HI10O-8cTLrnRADcrwHMjtCl-gYxo_NwazI/edit

Vabim te na spletno delavnico, kjer bomo v majhni skupini spoznavali sporočila iz sanj. Dobili bomo izkušnjo notranje modrosti, ki nas preko njih nagovarja ter nam pomaga živeti življenje za katerega čutimo, da je res naše.

V sanjah nas vsako noč nagovarja naša podzavest, ki nam zmeraj želi dobro. Ko se ustavimo, prisluhnemo in vanje poglobimo lahko prepoznamo resnične sebe kakršni smo brez vpliva okolja. Kadar to storimo v varni skupini ljudi, ki prav tako verjamejo v moč sanj je podpora, ki jo prejmemo neprecenljiva.

“Moje sanje pomenijo mene, moje življenje in moj svet, celotno mojo resničnost”
(Carl G. Jung).

Delavnica je zate, če te sanje zanimajo in verjameš v njihovo smiselnost, hkrati pa se zavedaš da nihče drug ne more namesto tebe razložiti tvojih sanj, temveč ti lahko v sodelovanju pomaga raziskovati njihov pomen. Dobrodošel/a si ne glede na to ali svoje sanje že dlje časa spremljaš, ali boš to šele začel/a početi.

Delavnica bo potekala v zaprti Zoom skupini. Dogodek bo potekal zgolj v živo in se ne bo snemal. Ob plačilu prejmeš link do skupine. Aplikacijo Zoom si pred dogodkom brezplačno naložiš na svoj računalnik (če pri tem potrebuješ pomoč se lahko obrneš name: zarja@somnia.si).

Termini:

1. sobota, 20. 1. 2024
2. sobota, 17. 2. 2024
3. sobota, 16. 3. 2024

Vsaka bo predstavljala zaključeno celoto, zato se lahko po želji udeležiš ene, dveh ali vseh treh. Trajala bo 2,5 h od 9. 30 do 12. 00, z možnostjo kratkega podaljšanja, najdlje do 12.30.

Prispevek: 39 € na posamezno delavnico, v primeru zakupa in takojšnjega enkratnega plačila vseh treh je cena 99€ (prihranek: 18 €).

Skupina je zaradi načina dela omejena na 5 udeležencev/udeleženk.

O vodji:
Spletno delavnico bom vodila Zarja Žarn Štabuc, socialna pedagoginja, mama in soustanoviteljica Zavoda Somnia, kjer že osmo leto delujem na področju raziskovanja sanj. V tem času sem številnim ljudem pomagala odkriti sporočila iz sanj, preobraziti ponavljajoče nočne more, pridobiti večji stik s seboj in s spremembo prepričanj ter odnosov zaživeti bolj avtentično življenje.

Osebna izkušnja nočnih mor me je ogromno naučila o svojem notranjem svetu in odnosih, izkušnje klientov pa so še utrdile moje prepričanje o neskončni modrosti sanj, ki poznajo našo resničnost tudi kadar v vsakdanjem življenju nanjo pozabimo.

Prijaviš se z izpolnitvijo obrazca na linku:

https://docs.google.com/forms/d/1cCW-Us97HI10O-8cTLrnRADcrwHMjtCl-gYxo_NwazI/edit

Veselim se te!
Objem iz sveta sanj,

Zarja